Zabawki dla dziewczynek
Zabawki dla dziewczynek
Cześć, jakie zabawki lubią wasze córeczki? Moja ma ostatnio strasznego bzika na punkcie laleczek LOL.. Nie sądziłam, że aż tak można ześwirować na punkcie zabawek ale cóż
Ma już sporą kolekcję lalek, która systematycznie się powiększa. Znalazłam świetne oferty na stronie taniomania/pl/t/lalki-lol , gdy pokazałam córce to aż jej się oczy zaświeciły. Już mamy wybrane modele na mikołaja i pod choinkę . Wasze dzieciaki też mają zajawki na zabawki?

Re: Zabawki dla dziewczynek
Moja córka zbiera pluszaki, najbardziej upodobała sobie tygrysy.
Chyba większość dzieci lubi pluszaki, moja córka też nie jest wyjątkiem. Ale ja staram się znaleźć równowagę między kupowanymi zabawkami a książkami dla dzieci. Właśnie trafiłem na tą ofertę tu taniaksiazka/pl/muminek-i-zloty-lisc-richard-dungworth-p-1499197.html Wszyscy znamy Muminki i lubimy ich przygody. Dlatego ta książeczka na pewno znajdzie się na półce w pokoju córki.
W sklepie E-Kidsplanet znajdziecie najróżniejsze zabawki dla dzieciaczków i nie tylko.... Także tam też warto się rozglądnąć, bo mają sprawdzone produkty i atrakcyjne też ceny. Ja przykładowo teraz planuję kupić bajki dla 2 letnich dzieci, bo póki co w tym zakresie mamy biedę. Ale powoli wypełnimy półki fajnymi książkami.
Jeśli chodzi o zabawki dla dziewczynek jak i chłopców niezależnie od wieku to znajdziesz je tutaj https://e-kidsplanet.com/kolorowanki-dla-dzieci Jest to idealne miejsce na zakupy dla dzieci ze względu na wybór jak i ceny. Kupisz tam kolorowanki dla najmłodszych jak i wyprawki dla maluszków.